Stockholms Stads Ungdomsledarstipendium 2014

Efter att min föreningsstyrelse nominerat till Stockholms stads ungdomsledarstipendium fick jag den 18 november 2014 ta emot stipendiet i Stockholms Stadshus. Nomineringen var följande:

”SOL-flickornas GF vill nominera Josefin Kumlin.

Josefin har varit ledare i SOL-flickornas GF sedan 2007 och är en mycket värdefull person för vår förening och framförallt för dess barn och ungdomar. Hon har ett enormt engagemang och är detta verksamhetsår tränare för fyra olika grupper med gymnaster i åldrarna 6-14 år, ordförande för föreningens sektion för truppgymnastik och ledamot i utbildningskommittén i SOL-flickornas GF.

Josefin har ett fantastiskt ledarskap och en förmåga att se varje individ och att möta varje gymnast på dennes nivå, oavsett ålder. Då hon i sin ledarroll är en viktig förebild för föreningens alla tränare har Josefin fått uppdraget att hålla i föreningens interna ledarskapsutbildning, och detta gör hon med bravur.

Josefin skriver som privatperson en blogg där hon bland annat nyligen berättat om sin syn på vad Svensk barn- och ungdomsidrott betytt för henne.”


© Josefin Kumlin, 2014 (om inte annat anges)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *